top of page
paradisul verde.png
paradisul verde.png

     Clienții Lacului Paradisul Verde respectă următoarele reguli și înțeleg că nerespectarea acestora duce la sistarea serviciilor prestate, clientul asumându-și responsabilitatea pentru acțiunile proprii!

 1. La intrarea pe baltă se plătește taxa de pescuit, se lasă bagajele la stand şi mașina în parcare.

 2. La terminarea partidei de pescuit se anunță administratorul şi împreună cu acesta se încarcă bagajele în mașină, după verificarea acestora.

 3. Pescuitul se va desfășura după următorul orar: pescuitul de zi orele : 07-19. În contextul rezervării căsuțelor, acestea se preiau la ora 18 și se predau în aceeași stare în care au fost primite, a doua zi la ora 17 (regula se aplică și la rezervări de 48h si 72h). 

 4. Este obligatoriu ca pescarul să dețină minciog cu deschidere mare, spray dezinfectant și saltea de primire.

 5. Pescuitul se practică de pe mal, lansetele vor avea monturi cu un singur cârlig.

 6. Pescarul care aduce la cunoștința administratorului sau paznicului despre alt pescar care sustrage sau ascunde pește (şi acest lucru va fi dovedit) va fi recompensat cu 1 bon (12h). Pescarul care încalcă acest regulament va avea dosar penal.

 7. Pescarul şi însoțitorii sunt obligați să se comporte civilizat, fără urlete, scandal, muzică și alte manifestări huliganice.

 8. Pescarul poate fi însoțit de încă maxim 1 persoană. Alte eventuale persoane vor plăti ca taxă de agrement 10 lei fiecare și vor avea voie în apropierea standului până la ora 19.

 9. Pescarii sunt obligați să întrețină curățenia generala a locului de pescuit.

 10. Societatea își rezervă dreptul de a-şi selecta clienții.

 11. Cei care doresc să închirieze căsuțe sunt rugați să-şi aducă așternuturi, paturile au doar saltea.

 12. Focul este permis numai în locurile special amenajate.

 13. Este strict interzis fumatul în interiorul căsuței.

 14. Capturile se pot fotografia doar deasupra saltelei de primire la maxim 50cm de sol.

 15. Este interzis scăldatul, apă este foarte adâncă; PERICOL DE ÎNEC!

 16. Între orele 20-07 nu aveți voie să ieșiți sau să intrați pe baltă! În caz de urgenţă, anunțați administratorul pentru a verifica mașina.

 17. Interzisă folosirea juvelnicelor!

 18. Provocarea de daune, pește mort sau alteconsecințe ale manevrării și a comportamentului neadecvat se plătește. Ca urmare, pescarul iresponsabil și/sau însoțitorii pierd permisiunea de a mai păși în incintă. 

bottom of page